VeriMom
VeriMomVeriMom

Șterge-ți contul VeriMom

Poți șterge definitiv contul VeriMom din aplicația mobilă în orice moment.

Cum să-ți ștergi contul

  1. Deschide aplicația VeriMom și accesează Profilul tău.
  2. Derulează până jos și selectează Șterge contul.
  3. Confirmă cererea de ștergere.

Dacă nu poți accesa aplicația, trimite un e-mail la support@verimom.com de pe adresa de e-mail asociată contului tău și te vom ajuta să finalizezi cererea.

Ce se șterge

Ștergerea elimină definitiv înregistrarea contului tău și profilul asociat, rutinele, scanările, conversațiile, elementele salvate, starea de monitorizare, atribuirea analizelor și contribuțiile de formule din baza de date activă a VeriMom imediat. Imaginile obișnuite ale scanărilor sunt procesate și eliminate; imaginile trimise pentru verificarea formulelor sunt șterse împreună cu contul.

Backup-urile criptate și replicile de stocare expiră conform programului lor normal de retenție. Datele analitice anonime și agregate, care nu mai pot să te identifice, pot fi păstrate.

Ai întreaga experiență în aplicația VeriMom