VeriMom-fiók törlése
Bármikor véglegesen törölheted a VeriMom-fiókodat a mobilalkalmazásban.
Hogyan töröld a fiókodat
- Nyisd meg a VeriMom-alkalmazást, és lépj a Profilodhoz.
- Görgess az aljára és válaszd Fiók törlése.
- Erősítsd meg a törlési kérelmet.
Ha nem férsz hozzá az alkalmazáshoz, írj e-mailt support@verimom.com a fiókodhoz tartozó e-mail címről, és segítünk a kérés teljesítésében.
Mi törlődik
A törlés véglegesen eltávolítja a fiókodat és a hozzá kapcsolódó profilt, rutinokat, beolvasásokat, csevegéseket, elmentett tételeket, monitorozási állapotot, analitikai attribúciót és formulához tett hozzájárulásokat a VeriMom aktív adatbázisából azonnal. A szokásos beolvasási képeket feldolgozzuk és töröljük; a formulavizsgálathoz beküldött képeket a fiókkal együtt töröljük.
A titkosított biztonsági mentések és tároló-replikák a szokásos megőrzési idő szerint járnak le. Névtelenített, összesített analitika, amely már nem azonosíthat téged, megőrzésre kerülhet.